Formulari d’inscripció – XX Ral·li de la Llana Trofeu Autosi 2019

(Els camps amb * (asterisc) a l’inici, són obligatoris)                                                                               Tornar enrere

Per saltar al camp següent, utilitzeu la tecla “Tab” i per recular, “Mayús.+Tab”. La tecla Return (Enter) està desactivada.

  Pilot:
       
       
          
       

  Copilot:
       
       
          
       


  Competidor   (Club o Escudería):
          

  Assistència:
             * Carpa:            * Vehicle: 

  Vehicle:
          
  Cilindrada nominal:       * Turbo:     Cilindrada corregida:     * Tracció: 
  *Nº Fitxa Homologació:       Nº Passaport FCA: 
  * Grup:          Classe:        Feu click aquí per veure llista de Grups i Classes

  Vehicle dels reconeixements   (veure Article 11 del Reglament particular):
       
  El competidor està obligat a comunicar aquestes dades. L'organitzador en vetllarà l'estricte compliment.
  Si canvieu de vehicle, ho heu de comunicar obligatòriament al mail: mcs@motorclubsabadell.com

  Pre-parc de sortida:   (nit divendres)
  L'organitzador instal·larà de forma gratuïta un pre-parc, tancat i vigilat per una empresa de seguretat, per guardar els cotxes de ral·li als que ho sol·liciteu.
  Horari: 21h del divendres 13/9 fins 9h del dia 14/9
  Ubicació: "Racó del Campanar", al centre de Sabadell i a 5 o 6 min. caminant del podi de sortida, i és una zona d'oci amb molts restaurants i bars. Veure plànol de l'ubicació, entrada i sortida:     Fer clic aquí
  * Deixaré el cotxe al pre-parc:    

  Espònsors:   (Sortirà a la Pre-llista d'inscrits, no a la llista d'inscrits oficial)

  Campionats, Copes, Trofeus i Challenges:
  * Trieu el vostre campionat: 

  X Challenge “MICHELIN Rallye Catalunya 2019”: Si, vull puntuar        Veure Reglament
  Trofeu Rally Legend Cup 2019: Si, vull puntuar        Veure Reglament

  Drets d'inscripció
  * Trieu la vostra opció:  

  El competidor i/o conductors (Pilot i Copilot) pel sol fet d’inscriure’s a la prova assenyalada en l’encapçalament i signar aquesta sol·licitud d’inscripció, declaren conèixer i haver llegit les normes esportives i tècniques reconegudes pel Codi Esportiu Internacional, els reglaments de la Federació Catalana d’Automobilisme, al Reglament Particular del “XX Ral·li de la Llana Trofeu Autosi 2019” i els seus annexos i complements, als quals se sotmeten, acceptant-los sense cap reserva tant a sí mateixos com per tots els membres de l’equip, i sol·licita inscriure-s’hi.
  Igualment, reconeix i fa constar que té tota la documentació del vehicle en regla, així com l’assegurança obligatòria, ITV al dia, i el permís de conduir, que els mostrarà quan l'organització li demani, i que ha rebut tota la documentació lliurada per l’organització.
  El competidor també declara sota la seva responsabilitat que el vehicle està inscrit i es classificarà tal i com s’indica en els apartats ‘Classificacions - Trofeus’, i segons l’article 10 del Reglament particular d’aquesta prova, o altres reglaments.
  Al mateix temps declarem: "Que som conscients que practiquem un esport de risc i eximim de qualsevol responsabilitat a l’Entitat Organitzadora, al Comitè Organitzador, als Oficials de la prova, a la Federació Catalana d’Automobilisme, a la Real Federación Española de Automovilismo i a les demés entitats i col·laboradors de la mateixa de qualsevol dany o lesió ocorregut duran la prova, i renunciem a formular qualsevol demanda i/o denuncia contra les entitats i/o persones anomenades".
  La sol·licitud no serà acceptada si no va acompanyada dels drets corresponents. L’ingrés s’ha de fer a nom de Motor Club Sabadell al compte de BancSabadell - IBAN ES44 0081 0900 8600 0256 4963, posant com a referència el nom del conductor, abans del dia 7 de setembre a les 20:00 hores. Posteriorment, cal enviar el comprovant per correu electrònic a l’adreça: mcs@motorclubsabadell.com. També ens podeu adjuntar un parell de fotografíes del cotxe, per publicar-les.
  - Quan la inscripció estigui revisada i sigui acceptada, el competidor apareixerà a la "Llista de pre-inscrits".

  A tenir en compte:
  • En cas d’inscripció pagada per empresa o pilot professional es pot fer factura exempta d'IVA a nom d'un club o empresa (Art. 20.1.13è de la Llei 37/1992), amb el paràgraf "Factura exempta de IVA d'acord amb l'art. 20.1.13è de la Llei 37/1992 - Inscripció prova esportiva de PILOT - COPILOT". Si voleu Factura demaneu-nos-la per e-mail: mcs@motorclubsabadell.com
  • La pèrdua del ‘transponedor’ (Regularitat) suposarà el pagament de 150 €
  • A les verificacions administratives, signaré el document en paper d'aquesta inscripció
  • L'organitzador farà publiques algunes de les vostres dades en les llistes d'inscrits i preinscrits, com ara el nom, cognoms, llicència, vehicle, i foto si ens l'envieu
  • Podeu llegir la nostra política de privacitat de dades: Fent clic aquí

  Fes click per a aceptar els termes d'aquesta inscripció.


  ... Imprimir, si voleu, abans d'enviar-la.

  ... espereu un instant, fins que us surti aquí sota: "El missatge s'ha enviat correctament". Si us surt un altre missatge, reviseu si hi ha algún camb obligatori buit, i torneu-lo a enviar.

  Comprovacions:
  - Si voleu comprovar què heu enviat, mireu l'esborrany de la llista: Feu clic aquí (la veureu a baix de tot)
  - Si una vegada enviat veieu algún error a l'esborrany de la llista, corregiu-lo directament en aquest mateix formulari (no cal tornar a entrar-ho tot si no marxeu de la plana web), i torneu a fer clic a "Enviar insripció" (encara que n'envieu dos o tres, sempre donarem per bo el darrer que ens envieu).