D’on Venim / Estatuts

El Motor Club Sabadell (MCS) va néixer l’any 2003 i està format per gent de la nostra ciutat i de tot Catalunya, vinculada d’una o altra manera al món del les quatre rodes, bàsicament en la seva vessant esportiva.

Alguns de nosaltres ja fa més de 40 anys que ens ‘arrosseguem’ per les curses automobilístiques, i al club, hi ha persones relacionades amb els ral·lis, els  circuits, la muntanya, els cotxes clàssics, els raids, el trial 4×4, els karts, l’eslot, les motos, agrupacions d’amics del motor, comissaris esportius, federatius, etc. de totes les edats i sexes.

En aquesta plana web, mirarem que hi tingui cabuda la informació d’actualitat relacionada amb totes i cadascuna d’aquestes activitats. A més a més estem duent a terme gestions per tal de, en un futur no gaire llunyà,  poder assessorar, ajudar i transmetre tota la nostra experiència, a totes les joves promeses que avui potser encara no han complert la majoria d’edat, però que ja s’han iniciat – o estan pensant fer-ho en un futur – en alguna d’aquestes disciplines.

Des d’aquí, us fem una crida per tal d’engrescar-vos a unir-vos a nosaltres.

… així doncs, BENVINGUTS.


Estatuts del Motor Club Sabadell 2022


Eleccions 2017


Canvi de President 2023


Junta Directiva 2017