Benvinguda

Estimats socis i sòcies del Motor Club Sabadell,

Amb gran entusiasme i alegria, em dirigeixo a tots vosaltres per presentar-vos una nova etapa emocionant en la nostra entitat. Com a president del club, vull expressar la meva gratitud cap a tots vosaltres i també aprofitar l’oportunitat per agrair al nostre estimat expresident, Jaume Marco, la seva dedicació i excel·lent tasca durant tots aquests anys.

El Jaume ha estat un líder inspirador i un gran defensor del motor a Sabadell. El seu compromís amb el club ha estat exemplar i els seus esforços han contribuït en gran mesura al creixement i èxits que hem aconseguit fins ara.

Com que assumeixo el càrrec de president, sé que tinc grans reptes per fer. Però estic decidit a treballar amb tota la meva passió i determinació per continuar l’excel·lent treball que el Jaume ha realitzat. Amb el suport de tots vosaltres, estic segur que assolirem grans fites i consolidarem encara més el Motor Club Sabadell com una referència en el món del motor.

PresidentMCSUs animo a unir-vos a aquesta nova etapa amb entusiasme i optimisme. La vostra participació activa és fonamental per al creixement i èxit continuat del club.

Amb tota la humilitat i determinació, us convido a compartir amb mi aquesta nova etapa emocionant.

Cordialment,

Eduard Forés Pérez
President del Motor Club Sabadell
24 de juliol del 2023