Formulari d’inscripció

 XVIII Ral·li de la Llana Trofeu Autosi 2017                                                                                     Tornar enrere
(Els camps amb * a l’inici són obligatoris)

Per saltar al camp següent, utilitzeu la tecla “Tab” i per recular, “Mayús.+Tab”. La tecla Return (Enter) està desactivada.

Pilot:
     
     
        
     

Copilot:
     
     
        
     

Competidor (Club o Escudería):
     

Assistència:
       * Carpa: SiNo         * Vehicle: 

Vehicle:
                

Espònsors:

Trofeus i campionats:
* Trieu el vostre grup i clase:  
* Vull puntuar pel Trofeu Rally Legend Cup:  SiNo

Drets d'inscripció
* Trieu la vostra opció:  


El competidor inscrit, declara conèixer el Reglament del “XVIII Ral·li de la Llana - Trofeu Autosi”, els de la FCA, i el del “Trofeu Rally Legend Cup 2017”, als quals es sotmet i accepta sense cap reserva, tant per si mateix com pels seus conductors (pilot i copilot), i sol·licita inscriure-s’hi.
Igualment, reconeix i fa constar que té tota la documentació del vehicle en regla, així com l’assegurança obligatòria i el permís de conduir, i que ha rebut tota la documentació lliurada per l’organització.
El competidor també declara sota la seva responsabilitat que el vehicle està inscrit i es classificarà tal i com s’indica en els apartats ‘Classificacions - Trofeus’, i segons l’article 10 del Reglament particular d’aquesta prova, o altres reglaments.
La sol·licitud no serà acceptada si no va acompanyada dels drets corresponents. L’ingrés s’ha de fer a nom de Motor Club Sabadell al compte corrent del Banc Sabadell – Atlántico IBAN ES44 0081 0900 8600 0256 4963, posant com a referència el nom del conductor, abans del dia X d’abril a les 20:00 hores. Posteriorment, cal enviar el comprovant per correu electrònic a l’adreça: mcs@motorclubsabadell.com. També ens podeu adjuntar un parell de fotografíes del cotxe, per publicar-les. El Motor Club us retornarà un e-mail amb la confirmació.

A tenir en compte:
• En cas d’inscripció pagada per empresa o pilot professional cal afegir el 21% IVA (Art. 20. 13è Llei d’Iva)
• La fiança del ‘transponedor’ (Regularitat) es pagarà en efectiu al recollir-lo, import que serà retornat integrament al retornar-lo. La pèrdua o deteriorament suposarà el pagament de 100 €, segons l’article 6.1.5 del Reglament
• A les verificacions administratives, signaré el document en paper d'aquesta inscripció

Fes click per a aceptar els termes d'aquesta inscripció.


Fes click al reCAPTCHA, per verificar que ets un ser humà


... recordeu d'imprimir, si voleu, abans d'enviar-la.

... espereu un instant, fins que us surti aquí sota: "El missatge s'ha enviat correctament" emmarcat en VERD. Si us surt d'algun altre color, reviseu si hi ha algún camb onbligatori buit, i torneu a enviar.

Si voleu comprovar que s'ha enviat bé, mireu l'esborrany de la llista: Feu clic aquí (la veureu a baix de tot)