Formulari d’inscripció RLC 2018

3er Trofeu Rally Legend Cup 2018
(Els camps amb * a l’inici són obligatoris)

Per saltar al camp següent, utilitzeu la tecla “Tab” i per recular, “Mayús.+Tab”. La tecla Return (Enter) està desactivada.

Pilot:
     
           
     

Copilot:
     
           
     

Competidor (Club o Escudería):

Vehicle:
                

Campionats:
* Trieu el vostre grup i clase:    


El pilot inscrit, declara conèixer el Reglament del “3er Trofeu Rally Legend Cup 2018”, al qual es sotmet i accepta sense cap reserva, tant per si mateix com pels seu copilot, i sol·licita inscriure-s’hi. El pilot també declara sota la seva responsabilitat que el vehicle està inscrit i es classificarà tal i com s’indica en els apartats ‘Puntuacions i classificacions’, i segons l’article 7 del Reglament particular d’aquest trofeu. La sol·licitud no serà acceptada si no va acompanyada dels drets corresponents a la col·laboració (40,00 €). L’ingrés s’ha de fer a nom de RallyLegendCup - Motor Club Sabadell al compte corrent del Banc Sabadell – Atlántico IBAN ES44 0081 0900 8600 0256 4963, posant com a referència el nom del pilot inscrit. Posteriorment, cal enviar el comprovant per correu electrònic a l’adreça: mcs@motorclubsabadell.com. També ens podeu adjuntar un parell de fotografies del cotxe, per publicar-les a la llista d'inscrits al campionat.

Us retornarem un e-mail amb la confirmació.

Fes click per a aceptar els termes d'aquesta inscripció.


Fes click al reCAPTCHA, per verificar que ets un ser humà... recordeu d'imprimir, si voleu, abans d'enviar-la.

... espereu un instant, fins que us surti aquí sota: "El missatge s'ha enviat correctament". Si us surt d'algun error, reviseu si hi ha algún camb onbligatori buit, i torneu a enviar.

Si voleu comprovar que s'ha enviat bé, mireu l'esborrany de la llista: Feu clic aquí (la veureu a baix de tot)