Política de privacitat

CLÀUSULA DE CONSENTIMENT INFORMAT

Les dades facilitades per vostè, seran confidencials i d’ús exclusiu de Motor Club Sabadell, responsable d’elles i amb domicili en carrer Pau Claris, 163 08205 Sabadell (Barcelona) Espanya.

Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les esmentades dades mitjançant escrit dirigit a la direcció|adreça anteriorment citada|esmentada.

En compliment del deure d’informació contemplat a l’article 10 de la vigent Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, i tanmateix al nou Reglament Europeu de Protecció de dades de la UE del 25 de maig del 2018, li comuniquem que el responsable de la web és Motor Club Sabadell, amb domini d’Internet www.motorclubsabadell.com, inscrit en el registre corresponent, atenent comunicacions dels usuaris i/o interessats en la següent adreça electrònica mcs@motorclubsabadell.com.

Motor Club Sabadell i el seu logotip són marques propietat de Motor Club Sabadell que estan registrades en certes jurisdiccions.

Reservats tots els drets, quedant totalment prohibida la reproducció parcial o total del contingut d’aquest catàleg per cap mitjà|medi.

www.motorclubsabadell.com