Política de privacitat

CLÀUSULA DE CONSENTIMENT INFORMAT

Les dades facilitades per vostè, seran confidencials i d’ús exclusiu de Motor Club Sabadell, responsable d’ells i amb domicili en carrer Major, 125 08208 Sabadell (Barcelona) Espanya.

Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les esmentades dades mitjançant escrit dirigit a la direcció|adreça anteriorment citada|esmentada.

En compliment del deure d’informació contemplat a l’article 10 de la vigent Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és Motor Club Sabadell, amb domini d’Internet www.motorclubsabadell.com, inscrit en el registre corresponent, atenent comunicacions dels usuaris i/o interessats en la següent adreça electrònica mcs@motorclubsabadell.com.

Motor Club Sabadell i el seu logotip són marques propietat de Motor Club Sabadell que estan registrades en certes jurisdiccions.

Reservats tots els drets, quedant totalment prohibida la reproducció parcial o total del contingut d’aquest catàleg per cap mitjà|medi.

www.motorclubsabadell.com