Formulari d’inscripció XIX Ral·li de la Llana Trofeu Autosi 2018

XIX Ral·li de la Llana Trofeu Autosi 2018                                                                                     Tornar enrere
(Els camps amb * a l’inici són obligatoris)

Per saltar al camp següent, utilitzeu la tecla “Tab” i per recular, “Mayús.+Tab”. La tecla Return (Enter) està desactivada.

Pilot:
     
     
        
          * Trofeu Júnior:  

Copilot:
     
     
        
     


Competidor (Club o Escudería):
        

Assistència:
           * Carpa:            * Vehicle: 

Vehicle:
        
Cilindrada nominal:       * Turbo:     Cilindrada corregida:     * Tracció: 
*Nº Fitxa Homologació:       Nº Passaport FCA: 
* Grup:          Classe:        Feu click aquí per veure llista de Grups i Classes

Espònsors:

Campionats, Copes, Trofeus i Challenges:
* Trieu el vostre campionat: 
IX Challenge “MICHELIN Rallye Catalunya”: Si, vull puntuar        Veure Reglament
Challenge FocuXtreme 2018”: Si, vull puntuar                      Veure Reglament
Trofeu Social Rally Legend Cup: Si, vull puntuar        Veure Reglament

Drets d'inscripció
* Trieu la vostra opció:  

El competidor i/o conductors (Pilot i Copilot) pel sol fet d’inscriure’s a la prova assenyalada en l’encapçalament i signar aquesta sol·licitud d’inscripció, declaren conèixer i haver llegit les normes esportives i tècniques reconegudes pel Codi Esportiu Internacional, els reglaments de la Federació Catalana d’Automobilisme, al Reglament Particular del “XIX Ral·li de la Llana Trofeu Autosi 2018” i els seus annexos i complements, als quals se sotmeten, acceptant-los sense cap reserva tant a sí mateixos com per tots els membres de l’equip, i sol·licita inscriure-s’hi.
Igualment, reconeix i fa constar que té tota la documentació del vehicle en regla, així com l’assegurança obligatòria, ITV al dia, i el permís de conduir, que els mostrarà quan l'organització li demani, i que ha rebut tota la documentació lliurada per l’organització.
El competidor també declara sota la seva responsabilitat que el vehicle està inscrit i es classificarà tal i com s’indica en els apartats ‘Classificacions - Trofeus’, i segons l’article 10 del Reglament particular d’aquesta prova, o altres reglaments.
Al mateix temps declarem: "Que som conscients que practiquem un esport de risc i eximim de qualsevol responsabilitat a l’Entitat Organitzadora, al Comitè Organitzador, als Oficials de la prova, a la Federació Catalana d’Automobilisme, a la Real Federación Española de Automovilismo i a les demés entitats i col·laboradors de la mateixa de qualsevol dany o lesió ocorregut duran la prova, i renunciem a formular qualsevol demanda i/o denuncia contra les entitats i/o persones anomenades".
La sol·licitud no serà acceptada si no va acompanyada dels drets corresponents. L’ingrés s’ha de fer a nom de Motor Club Sabadell al compte de BancSabadell - IBAN ES44 0081 0900 8600 0256 4963, posant com a referència el nom del conductor, abans del dia 7 de setembre a les 20:00 hores. Posteriorment, cal enviar el comprovant per correu electrònic a l’adreça: mcs@motorclubsabadell.com. També ens podeu adjuntar un parell de fotografíes del cotxe, per publicar-les. El Motor Club us retornarà un e-mail amb la confirmació.

A tenir en compte:
• En cas d’inscripció pagada per empresa o pilot professional cal afegir el 21% IVA (Art. 20. 13è Llei d’Iva), i si voleu Factura demaneu-nos-la per e-mail: mcs@motorclubsabadell.com
• La pèrdua del ‘transponedor’ (Regularitat) suposarà el pagament de 150 €, article 6.1.5 del Reglament
• A les verificacions administratives, signaré el document en paper d'aquesta inscripció
• L'organitzador farà publiques algunes de les vostres dades en les llistes d'inscrits i preinscrits, com ara el nom, cognoms, llicència, vehicle, i foto si ens l'envieu
• Podeu llegar la nostra política de privacitat de dades: Fent clic aquí

Fes click per a aceptar els termes d'aquesta inscripció.


Fes click al reCAPTCHA, per verificar que ets un ser humà


... espereu un instant, fins que us surti aquí sota: "El missatge s'ha enviat correctament". Si us surt un altre missatge, reviseu si hi ha algún camb onbligatori buit, i torneu-lo a enviar.

Comprovacions:
- Si voleu comprovar què heu enviat, mireu l'esborrany de la llista: Feu clic aquí (la veureu a baix de tot)
- Si veieu algún error, corregiu-lo directament (no cal tornar a entrar-ho tot si no marxeu de la plana), i torneu a enviar-lo corregit (encara que n'envieu dos o tres, sempre donarem per bo el darrer).