Fes-te’n soci

Fes-te  soci i gaudeix d’un gran Club. La  quota anual és de 30€, més 20€ de matrícula (primera vegada) per als socis nous, o socis que han perdut la condició de soci i es volen reassociar.

A través del club, també es poden tramitar llicències  federatives d’automobilisme, fitxes d’homologació, passaports tècnics,  certificats per ITV’s especials, certificats per assegurances, ITV’s o exempcions d’impost municipal dels clàssics, etc.

Per fer-te soci:

1 – Omple el formulari següent :  Formulari per fer-me soci
2 – Si vols foto teva a la llista de socis, adjunta’n una  de ~ 180 x 240 o més gran (on diu: Documents adjunts del associat, al formulari)

El Motor Club Sabadell et confirmarà via “App Socis” amb un comunicat, i després, per e-mail la recepció  correcta d’aquesta sol·licitud d’inscripció, i us enviarà les dades del club, número de soci, etc.


Tipus de socis:

» Socis permanents: Socis vigents des del primer dia el qual s’han associat: Veure llista

» Socis de temporada: Socis que s’associen un any o varis, però no  permanentment: Veure llista


Tarifes:

En l’assemblea de constitució del Motor Club Sabadell del dia 11 de  Març del 2003 es van signar els Estatuts i es van fixar les quotes  periòdiques pels socis fundadors, 50 € el primer any i 20 € els anys  següents, pels socis numeraris que és de 20 € per any i dels pilots i  copilots, que és també de 20 € per any.

En junta extraordinària el dia 6 de novembre del  2015 es va fixar i aprovar una “matrícula” de 20€ per als socis nous i  també per als socis que per algun motiu van perdre la condició de soci i  es reassocien de nou, apart de la quota anual de soci.

En assemblea ordinària del dia 1 de juny del 2017 es va aprobar per majoria modificar la quota anual de soci a 30€/any, i a 5 € pels menors d’edat a partir de l’any 2018, inclòs. També es va deixar la “matrícula” del primer any en 20€.

Els socis d’Honor, seran escollits per la Junta Directiva i están  exempts de tot pagament.

Les quotes es pagaran cada any i com a termini  màxim dins la primera quinzena de març. Els socis que no la paguin dins  d’aquest termini, perdran la condició de soci, tal i com marca l’article  6 dels nostres estatuts. Per reassociar-se hauran de tornar a pagar la  matrícula, apart de la quota.

LA CONDICIÓ DE SOCI QUEDA RENOVADA AUTOMÀTICAMENT CADA ANY, SI NO INDIQUEU EL CONTRARI.