Formulari d’inscripció de la “I Gimcana Autosi Trofeu Aixam”

(Els camps amb * (asterisc) a l’inici, són obligatoris)                                                                               Tornar enrere

Per saltar al camp següent, utilitzeu la tecla “Tab” i per recular, “Mayús.+Tab”. La tecla Return (Enter) està desactivada.

  Conductor:
       
                
  Acompanyant:
       
  Equip:

  Vehicle:
          

  El conductor assegura que:
      - El vehicle esta en condicions legals per poder circular  
      - Té assegurança en vigor  
      - Té l'autorització paterna escrita, o l'ha enviat per mail            Descarregar model:     en Word    en PDF
      - És menor de 18 anys el dia 1/9/2019  
      - Que està en possessió del carnet de conduir per aquest vehicle  

  I que accepta aquest Reglament, i eximeix a l’organitzador de qualsevol responsabilitat per a les incidències alienes a ell que puguin sorgir durant la "I Gimcana Autosi Trofeu Aixam", la qual es realitzarà segons la reglamentació, i declarada no competitiva ni federada.
  • Els conductors han de respectar les normes de l'organitzador, que en un "brífing" les acabarà d'explicar a les 10:30h aprox. allà mateix.
  • El MCS es reserva el dret d’admissió i en cas d’observar algun incompliment dels punts precedents, podrà excloure de la "gimcana" al seu autor.
  • Podeu llegir la nostra política de privacitat de dades: Fent clic aquí

  Fes click per a aceptar els termes d'aquesta inscripció.

  ... Podeu imprimir-la, si voleu, abans d'enviar-la.

  ... espereu un instant, fins que us surti aquí sota: "Inscripció enviada correctament". Si us surt d'algun error, reviseu si hi ha algún camb onbligatori que està buit o mal emplenat, i torneu a enviar.

  Comprovacions:
  - Si voleu comprovar què heu enviat, mireu l'esborrany de la llista: Feu clic aquí (la veureu a baix de tot)
  - Si una vegada enviat veieu algún error a l'esborrany de la llista, corregiu-lo directament en aquest mateix formulari (no cal tornar a entrar-ho tot si no marxeu de la plana web), i torneu a fer clic a "Enviar insripció" (encara que n'envieu dos o tres, sempre donarem per bo el darrer que ens envieu).