App “PlayOff Clubs”

Com a socis, podeu obtenir el vostre propi “carnet de soci” al vostre telèfon o tablet, vinclat (no descarregat), directament a la web del nostre club. El carnet l’utilitzem per identificar-nos quan convingui.

Funciona via una App molt senzilla, segura i gratuïta, feta per Android i per Apple, i vinclada directament al software per socis que tenim contractat, software que utilitzen milers de clubs i centenars de federacions, i que és molt segur. A la App, apart del carnet de soci hi trobareu el vostre estat de pagament de les quotes, així com també les dades del club, i un apartat de “notificacions” configurable per si no les voleu rebre.

Per instal·lar-la, aneu a la botiga de Google des del móvil o tableta (Google Play), i cerqueu la aplicació  PlayOff Entidades, com mostra la imatge:

00_App_PlayOffEntidades_01
Una vegada baixada, feu clic en la icona de la App, i us demanarà:

  • Que escriviu la vostra entitat: Escriviu “Motor” i ja veureu que us sortirà al desplegable “Motor Club Sabadell”
  • Que poseu el vostre DNI
  • Que poseu la vostra data de naixement.
  • I llavors, feu clic a “ACCEDER”

I automàticament us presentarà el vostre carnet, amb el clàssic menú desplegable a dalt a l’esquerra, com mostra la imatge:

01_Carnet

Si feu clic a sobre la foto, podeu fer-vos-en una amb la càmera, o posar-ne una que tingueu. Perquè es vegi bé, feu-la amb format “quadre”, les rectangulars queden deformades.

Al menú, hi teniu les notificacions, que si pitgeu l’icona de configuració de dalt a la dreta, podeu activar i desactivar els temes que no us interessin.

Al menú de la dreta, també hi ha l’estat dels rebuts, que si pitgeu a sobre, s’obre el detall. En verd, està OK. En carbassa o vermell, consulteu a mcs@motorclubsabadell.com:

03_Rebuts_01     03_Rebuts_02

GAUDIU-LA !!!!!