Jordi Palomeras, un pilot MCS, cap a la victòria de la Clio Cup Spain

El pilot Jordi Palomeras, representant del Motor Club Sabadell, participarà en la pròxima edició de la Clio Cup Spain 2023. Després d’una excel·lent temporada en la qual va estar molt a prop de guanyar el campionat, Palomeras s’ha preparat amb el prestigiós equip francès Milan Competition per aconseguir la victòria en la pròxima edició.

«La temporada passada va ser molt bona, però aquest any volem anar més enllà i lluitar per guanyar carreres i superar els meus rivals», ha afirmat el pilot gironí, que ha destacat la importància de la seva experiència i la seva motivació per demostrar el seu potencial en un equip de primer nivell.

Amb la presència de la Clio Cup France i la Clio Cup Europa, la competició promet ser una de les més emocionants dels últims temps. Palomeras, que és conegut per la seva regularitat i la seva eficàcia en la pista, espera aprofitar aquesta oportunitat per demostrar la seva habilitat i deixar en alt el nom de la nostra escuderia.

La Clio Cup Spain 2023 és una de les competicions més esperades del calendari i reunirà alguns dels millors pilots de la categoria. El Motor Club Sabadell ha mostrat la seva confiança en el pilot Jordi Palomeras i ha manifestat la seva il·lusió per poder veure’l competir en aquesta prestigiosa competició.