Curset de pilotatge del 24 de febrer

El passat dia 24 de febrer al mati, les instal·lacions del “Circuit Escola” del Circuit de Barcelona-Catalunya, va acollir el segon curs de pilotatge per a socis i simpatitzants del Motor Club Sabadell.

Després del curs de conducció sobre gel celebrat el passat 15 de gener a les instal·lacions del Circuit d’’Ordino a Andorra, la Junta del MCS va programar per mitjans de febrer un curs de conducció sobre terra, amb Seat Ibiza Copa, BMW i Mitsubishi Evo V i Evo VII.

Problemes amb els permisos del Circuit de Terra entre les diferents administracions competents, van obligar a l’empresa que gestiona el curs a traslladar-lo del circuit de terra al circuit lliscant de l’Escola del Circuit de Catalunya.

El participants van poder rebre per part de l’empresa “Speed Events”, un curs intensiu de pilotatge sobre asfalt, començant amb el BMW M5 de tracció al darrera, 8 cilindres i prop de 400 cv de potència, o els Porsche Cayman de mes de 300 CV, i continuar pels Mitsubishi Evo V i VII amb tracció a les 4 rodes.

Els “alumnes”, bàsicament pilots de regularitat sport i super sport, van poder ampliar la seva formació davant del volant i compartir durant tot el matí les seves experiències en el control del derrapatge i la tracció.

L’èxit de l’experiència fou tal, que els participants van demanar a l’organització un segon curs evolutiu que la Junta del MCS comunicarà en data propera.