Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Trofeu Social i d’Oficials MCS 2021

15/març/2021 - 08:00 a 23/desembre/2021 - 17:00 CET

El Motor Club Sabadell organitza el III Trofeu Social MCS 2021, campionat social que pretén difondre i promocionar la participació en l´esport de l´automobilisme en les seves diferents modalitats entre els seus socis.

Tots els socis podran puntuar, i els premis es lliuraran al “sopar dels campions” que organitzarà el club anualment.

Igualment, El Motor Club Sabadell vol reconèixer la feina altruista dels oficials en l’esport del motor i per aquest motiu organitza el I Trofeu d’oficials MCS 2021, amb l’única pretensió de recompensar la inestimable tasca que fan.

Pòster del: Trofeu Social i Oficials 2021

Reglament del: III Trofeu Social 2021

Reglament del: I Trofeu Oficials 2021

Per qualsevol dubte: albertsp911@gmail.com (Albert)

CLASSIFICACIÓ del TROFEU SOCIAL MCS:

Nota aclaratoria del President Jaume: “Una vegada passat el més greu de la pandèmia i l’aturada de quasi totes les competicions durant el 2020, aquest any hem pogut recuperar el nostre campionat social  amb una gran quantitat de premis, i a la vegada estrenar el campionat d’oficials.
Un any més el responsable de controlar y confeccionar la classificació no ha rebut per part vostre molta informació, per aquest motiu la general provisional no s’ha penjat fins ara.
Si algú te algun aclariment, podrà fer-lo a través de social@motorclubsabadell.com fins el proper diumenge dia 13, i el dilluns dia 14 ja es penjarà la classificació definitiva.
També recordar-vos que es imprescindible per poder participar-hi ser soci el MCS, esta inscrit a la prova com a MCS, i complir les demés normes del reglament particular que trobareu a la web del club.
Serà obligatòria la presencia de la persona premiada per optar a qualsevol dels premis aconseguits”.

CLASSIFICACIÓ DEFINITIVA 2021 (excel 2003 per descarregar):  Pilots i Copilots

VINGA !! GAS !!

Mostra els detalls

Inici:
15/març/2021 - 08:00 CET
Finalització:
23/desembre/2021 - 17:00 CET
Categoria d'Esdeveniment: