AutoSI, els millors vehicles d'ocasió ... Auto-Distribució RP Service ... Accessoris, recanvis i extres per a l'automòbil

VIII RAL·LI DE LA LLANA TROFEU AUTOSI - Presentació de la prova

 
 

Imprimir ... Tornar ...

 

 Presentació oficial de la prova

   
 

Presentació del Ral·li

El dimecres dia 15 de febrer a les 20:00, farem la presentació oficial del VIII Ral·li de la Llana Trofeu Autosi a la Sala d’Àmbit Cultural (6ª planta) d' El Corte Inglés de Sabadell.

Comptarem amb la presència del Lucas Cruz, copilot guanyador del Dakar 2010 (al costat de Carlos Sainz), i copilot actual del Nasser Al-Attiyah, i també amb pilot de la Fòrmula 2, Miki Monràs, qui ens explicaran les trifulgues de les seves complicades disciplines automobilístiques.

   » Localització

Aparcament:  

Podeu aparcar gratuïtament a l'esplanada de l'altra banda de l'Eix Macià, o a la zona blava, que a partir de les 20:00 ja no funciona. També, si voleu, al pàrquing del soterrani de El Corte Inglés, però és de pagament.

 

Presentació del I Concurs de Fotografia del Ral·li de la Llana Trofeu Autosi

El Motor Club Sabadell us convida a participar al “I Concurs Fotogràfic del Ral·li de la Llana Trofeu Autosi”, on es premiaran les tres millors fotografies i s’exposaran, juntament amb les finalistes, a la Fira Sabadell, coincidint amb la celebració del “Classicmotor Sabadell”. Posteriorment, les guanyadores i les finalistes romandran exposades durant unes setmanes a l’espai fotogràfic del Restaurant Grinzing, al centre de Sabadell.

 

Presentació de la Fira de cotxes Clàssics "Classicmotor Sabadell"

Enguany, alguns membres del Motor Club Sabadell, de J4 Press, de l'empresa Otac, de Fira Sabadell i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell, hem treballat en un projecte que ja és una realitat: Els dies 29 i 30 de juny i el dia 1 de juliol, celebrarem Classicmotor Sabadell, una fira dedicada a vehicles clàssics, de carrer i de competició, farcida d'altres activitats paral·leles: campionats d'Slot, conferències, homenatges, exposicions, concentracions de cotxes i de motos, cotxes de ràdio control, etc.

Clic per veure: Moment de la presentació del 2010

 
 

I Concurs fotogràfic Ral·li de la Llana Trofeu Autosi ...

 
Fira de cotxes Clàssics - Classicmotor Sabadell ...
 

El Corte Inglés ... a Sabadell   Activitats de l´Àmbit Cultural -'El Corte Inglés a Sabadell

Per veure la llista de les activitats de l'Àmbit Cultural de El Corte Inglés, feu clic al logo: (A)*.

 
 

Per assistir-hi no cal fer cap reserva.