AutoSI, els millors vehicles d'ocasió ...  ...... Sony Gallery Sabadell ......

VII RAL·LI DE LA LLANA TROFEU AUTOSI - Presentació de la prova

 
 

Imprimir ... Tornar ...

 

 Presentació oficial de la prova

   
 

 

Presentació del Ral·li

El dimarts dia 22 de febrer a les 20:00, farem la presentació oficial del VII Ral·li de la Llana Trofeu Autosi a la sala d’Àmbit Cultural (6ª planta) d' El Corte Inglés de Sabadell. A l’entrada del centre comercial, a la vorera, seran exposats tres vehicles clàssics.

   » Localització

 

 

Presentació temporada del Miki Monràs (per confirmar)

Si quadra finalment la seva agenda, el nostre soci d’honor, el Miki Monràs, fill d’un dels principals espònsors del club, Paddock Bulevard, farà una explicació de la temporada passada de les GP3 sèries, i ens desvetllarà una mica el futur.

 

 

Presentació del "Llibre de la Llana 2005-2010"

Enguany, alguns membres del Motor Club Sabadell i de J4 Press, hem treballat en un almanac que conté les sis edicions passades de la Llana, a tot color, i amb fotos de tots els que hi han participat, així com llistes d’inscrits, classificacions, etc., i també una mica d’història de l’antic `Rallye de la Lana´.

Es vendrà a la llibreria de El Corte Inglés a 20 € i també a la sala de la presentació, i en donarem un exemplar de regal a cada equip participant al Ral·li d’enguany.

Clic per veure: Moment de la presentació del 2010

 
 

Clic per veure: Foto del Miki ...

 
Clic per veure: Moment de la presentació del 2010
 

Activitats de lÀmbit Cultural d'El Corte Inglés a Sabadell

Per veure la llista de les activitats de l'Àmbit Cultural de El Corte Inglés, feu clic al logo.

 
 

Per assistir-hi no cal fer cap reserva. Per aparcar gratuïtament podeu fer-ho a l’esplanada de l’altra banda de l’avinguda.