Cerimònia de cloenda de temporada MCS 2007

Imprimir ... Tornar ...

Ambient festiu a la primera edició de la cerimònia que tanca la temporada del Motor Club Sabadell. Solament el temps, que va amenaçar amb aigua neu just a l’inici de la cerimònia hagués pogut impedir aquesta cerimònia que va reunir a la majoria de pilots de l’escuderia en el centre de Sabadell per a ser admirats per tot el públic que en aquest moment passejava pel centre de la ciutat i no va voler perdre’s aquest espectacle visual.

 

Els pilots es van concentrar en el mercat central de la ciutat per a després desfilar fins al podium situat junt el Raco del Campanar on una gran quantitat de públic esperava gaudir amb els seus vehicles.

 

Per a amenitzar la festa els nois i noies de Bora Bora desafiaven al fred i escalfaven l'ambient amb els seus balls i així com els nostres pilots també feien rugir els seus motors per a delit dels assistents.

 

Després de passar pel pòdium i sofrir les preguntes del nostre speaker, Ferran Fores, tots els cotxes van quedar exposats en el parc tancat per a poder ser admirats. Destacar la gran quantitat de vehicles de totes les especialitats que es van poder veure, des dels Toyota que prendran part en la pròxima edició del Dakar, passant pels clàssics com el Triumph TR3, Mini, Seats, Porches, BMWs...., els espectaculars Simca de la muntanya, el BMW M3 I36 que va arran de terra, els petits Saxos, 205 i 106 dels mes joves i els sempre espectaculars Mitsubishi Lancer. 

 

  Informació 

 
  » Informació complementària (1,28 Mb)      
  » Mapa d’ubicacions (299 Kb)      
  » Llista assistents, i Palmarès (59 Kb)